Jocuri browser » Garbage Garage – Distracție în joc browser

Garbage Garage – Jocul cu depozit de vechituri

Jocuri de browser gratuite pe upjers.com

Garbage Garage – Distracția în joc browser

Această setare de joc browser este unică. În Garbage Garage, jocul browser gratuit de la Upjers, vă creați propriul depozit de vechituri. Începeți de la nivel mic. Așa începeți să demontați mașini mici, care vor fi livrate la depozitul vostru. Piesele le vindeți și creșteți astfel veniturile.


Garbage Garage

Browser games gratuite

Jocurile browser gratuite ca Garbage Garage oferă distracție diversificată, în jurul graficii deosebite și a jocului reușit.

Joc distractiv pentru fiecare

Garbage Garage este potrivit pentru tineri dar și pentru jucători browser mai bătrâni. Experimentați simularea deosebită cu depozit de vechituri în browser.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Doamnă atractiv în Garbage Garage

Caracteristicile jocurilor browser

Jocurile browser oferă o mulțime de caracteristici grozave. Asta este valabil și pentru jocul cu vechituri Garbage Garage. Începând de la rampă, unde dezmembrați diferite vehicule, la garaj unde vindeți piesele obținute, până la articole grozave cu care puteți decora depozitul - Garbage Garage oferă o distracție grozavă în joc browser, cu setări remarcabile.

Jocuri browser gratuite

În câțiva ani a părut un adevărat triumf. Este vorba despre jocurile browser. Milioane de oameni din întreaga lume joacă regulat jocurile online colorate. Până la urmă cerințele sunt foarte simple. Un calculator cu conexiune la internet ca și o adresă de e-mail validă, asta este tot de ce aveți nevoie. Și se poate începe. În tutorial vor fi prezentate cele mai importante funcțiuni ale jocului browser, după care fiecare jucător își poată construi propriul depozit de vechituri în Garbage Garage și să-și demonstreze îndemânarea tactică. Pentru asta vă stau la dispoziție posibilități grozave în jocul browser Garbage Garage.

Screenshot 4
Screenshot 5

Jucați gratuit: Jocurile Upjers

Jocurile browser se pot juca gratuit. Din 2006 dezvoltă Upjers GmbH & Co. KG jocuri browser. Jocurile gratuite pot fi jucate direct în browwser. O descărcare sau o instalare nu este necesară. Câteva click-uri și jucătorul deja se afundă în lumi fantastice.

Forum - Garbage Garage