Dezmembrari auto » Garbage Garage jucați gratuit

Garbage Garage – Depozitul de vechituri virtual

Jocuri de browser gratuite pe upjers.com

Garbage Garage – Distracție în joc prin auto reciclarea Ludolf

În jocul browser Garbage Garage primiți ajutor de la cei mai renumiți negustori de resturi ai Grmaniei: Ludolfii. Așa faceți cunoștință în joc cu Manni, Uwe și Peter, care vă însoțesc pe parcursul jocului. În plus casa Ludolfilor a fost recreat în joc. Acolo primiți diferite sarcini, care vă aduc recompense grozave.


Garbage Garage

Experimentează Ludolfii

Experimentați auto reciclarea Ludolf în jocul distractiv cu vechituri Garbage Garage. Dezmembrați mașini și câștigați astfel Gdolari.

Distracție în browser pentru toți

Garbage Garage fascinează tineri și bătrâni. Jocul browser în care reciclarea pieselor are prioritate, oferă distracție măreață.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Doamnă atractiv în joc

Garbage Garage – Jocul cu frații Ludolf

În jocul browser diversificat Garbage Garage, Ludolfii vă însoțesc prin joc. Cei trei frați care au o reciclare auto în Dernbach și prin numeroase reportaje TV au obținut statutul de cult, vă oferă numeroase sfaturi și trucuri în Garbage Garage. Astfel vă explică numeroasele funcțiuni de joc, vă asigură quest-uri sau vă salută în diversele zone ale jocului.

Caracteristicile Garbage Garage

În jocul cu depozit de vechituri Garbage Garage există multe caracteristici de joc palpitante. Astfel pe lângă auto reciclarea Ludolf , în jocul browser puteți experimenta și alte posibilități de joc. Printre astea aparțin de exemplu Piața neagră unde puteți obține vehicule la prețuri mai mici sau Arena unde puteți participa la lupte captivante cu ceilalți jucători. Garbage Garage impresionează printr-un joc intuitiv și o setare originală, care vă lasă să pătrundeți în rolul unui ambițios prorpietar de depozit cu vechituri. Cu sârguință încercați să vă dezvoltați și să extindeți depozitul de vechituri.

Screenshot 4
Screenshot 5

Jucați gratuit: jocurile Upjers

Se po juca complet gratuit. Din 2006 Upjers GmbH & Co. KG produce jocuri browser. Genurile se extind de la aventuroasele jocuri cu roluri, până la simulare de fermă. În jocul browser Garbage Garage chiar și cunoscuta auto reciclare Ludolf a fost integrată virtual în joc.

Forum - garbagegarage