Jocuri gratis cu mașini » Joacă gratis Garbage Garage

Garbage Garage – Experiența cu joc auto în browser

Jocuri de browser gratuite pe upjers.com

Garbage Garage – Distracție gratuită în joc cu mașini

Această setare de joc browser este unică. În jocul browser gratuit Garbage Garage conduceți propriul depozit de vechituri. Experimentați o lume diversificată între caroserii și lupte. Așa începeți aventura în jocul gratis cu mașini, prin cumpărarea de diferite vehicule, pe care le dezmembrați și în cele din urmă vindeți piesele – de la motor, frâne până la baterie.


Garbage Garage

Un depozit de vechituri pentru toți

Jocurile gratuite cu mașini se potrivesc unui public diversificat. Tânăr sau bătrân, aici fiecare este mulțumit.

Ideea cu depozit de vechituri

Garbage Garage vă oferă distracție pură de construcție. Descoperiți satisfacția jocurilor cu mașini cu numeroase caracteristici și funcțiuni grozave.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Doamnă atractiv în Garbage Garage

Jocuri gratis cu mașini, care impresionează

Garbage Garage are o grămadă de funcțiuni și elemente de joc. Jocul online ieșit din comun este cel mai bun exemplu, că jocurile cu mașini impresionează tot mai mulți oameni. Numeroase funcțiuni de joc din Garbage Garage, ca piața neagră și casa Ludolfilor, până la arenă fac posibilă satisfacția grozavă de joc. În afară de asta Garbage Garage ca joc browser se poate juca gratuit de pe fiecare calculator cu conexiune la internet.

Caracteristici și funcțiuni

În Garbage Garage voi hotărâți veniturile din joc. După ce demontați pe piese, mașinile livrate, puteți vinde caroseria, jențile, lichidurile, parbrizul, frânele, motorul și bateria din garajul vostru. Acolo veți vedea piesele obținute și prețul actual de Gdolari, care se află afișat sub fiecare articol. Acest preț se schimbă la fiecare două secunde. Asta înseamnă că cel mai optim este vânzarea piesei când apare un preț un preț ridicat. Astfel obțineți mai mulți Gdolari.

Screenshot 4
Screenshot 5

Jucați gratuit: Jocuri Upjers

Sunt o adevărată fascinație. Jocurile browser sunt jucate de milioane de oameni din întreaga lume. Și Upjers GmbH & Co. KG din Bamberg, dezvoltă și publică jocuri browser gratuite din anul 2006. Printre cele aproximativ 30 de jocuri, aparține și jocul gratis cu mașini Garbage Garage.

Forum - Garbage Garage