Distracție gratuită în jocul cu mașini » Garbage Garage

Garbage Garage – Depozit de vechituri virtual în browser

Jocuri de browser gratuite pe upjers.com

Garbage Garage – Experiența cu jocuri mașini gratis

Distracție diversificată , quest-uri grozave și lupte captivante – toate acestea vă oferă jocurile cu mașini gratuite. Jocul browser Garbage Garage combină elemente de joc grozave cu o setare ieșită din comun. Astfel Garbage Garage se joacă pe un depozit de vechituri, pe care ca proprietar o extindeți treptat, prin dezmembrarea de vehicule și vinderea pieselor din garaj.


Garbage Garage

Jocul browser unicat

Aici se poate savura jocul browser cu mașini în toată splendoarea sa. Deoarece Garbage Garage este un joc browser unic.

Jocuri mașini gratis

Printre diferitele genuri de jocuri browser jocurile cu mașini gratuite oferă foarte variate funcțiuni. Descoperă jocul grozav cu dezmembrări!

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Doamnă atractiv în Garbage Garage

Experimentează cu jocuri mașini gratis

În jocul browser distractiv Garbage Garage pătrundeți în rolul unui ambițios proprietar de depozit cu vechituri. Vă dezvoltați începând de jos. Pentru asta vă stau numeroase caracteristici la dispoziție. Pe rampă puteți dezmembra diferite mașini, mai târziu bărci cu motor, camioane, elicoptere, avioane, tancuri și jeturi.

Garbage Garage – Principiul de joc

Principiul de joc din Garbage Garage se adresează unui public extrem de larg. Deoarece în simularea cu depozit de vechituri, distracție se află în prim plan. Jocuri mașini gratis se potrivesc bărbaților dar și femeilor, la fel joacă atât tineri cât și bătrâni. Astfel oferă Garbage Garage un joc de construcție cu scenariu deosebit. În cele din urmă puteți alege posibilități decorative deosebite pentru depozitul de vechituri. Pe lângă elementele decorative obișnuite – ca de exemplu locurile de parcare – vă puteți decora zona Garbage Garage cu articole exotice, ca flamingo, cameleon, căsuța poștală sau automatul de jocuri.

Screenshot 4
Screenshot 5

Descoperă gratuit: Jocuri Upjers

Experiențe de joc browser ieșite din comun – asta vă oferă jocurile jocurile online colorate de la Upjers. Din 2006 editorii din Bamberg, dezvoltă și publică jocuri browser. Din portofoliul bogat de jocuri fac parte și jocurile auto gratuite, simulările economice și jocurile zoo.

Forum - Garbage Garage