Experiența cu jocuri gratis » Joc browser » Garbage Garage ✔

Garbage Garage – Jocul cu depozit de vechituri

Jocuri de browser gratuite pe upjers.com

Garbage Garage – Experiența de joc gratuită

Acest joc browser vă oferă experiențe de joc grozave. În Garbage Garage vă gestionați propriul depozit de vechituri. Pe rampa din curte demontați mașinile livrate, piesele le vindeți din garaj și câștigați astfel Gdolari. Cu setările ieșite din comun și un joc grozav, Garbage Garage vă oferă experiența de joc gratuit în browser.


Garbage Garage

Jocuri gratis în browser

Cine vrea să experimenteze jocuri gratis în browser, jocul cu vechituri Garbage Garage oferă posibilități de joc diversificate.

Pe depozitul de vechituri

Aici se joacă Garbage Garage. Pe depozitul de vechituri rezolvați toate sarcinile importante și avansați cu povestea.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Doamnă atractiv în joc

Garbage Garage – Caracteristici

Garbage Garage oferă caracteristici bogate. Decorați depozitul cu diferite accesorii – de la căsuțe poștale până la flamingo. Utilizați piața neagră pentru a obține mașini la prețuri ieftine. Rezolvați quest-uri în casa Ludolfilor și pătrundeți în arenă cu mașinile tunate pentru a lupta. Garbage Garage vă oferă experiența de joc gratuit în browser.

Ideea cu jocuri gratis

Se pot juca gratis. De tot ce aveți nevoie pentru a experimenta jocuri browser, este un calculator cu conexiune la internet și o adresă de e-mail validă. Dacă aceste cerințe sunt îndeplinite, vă puteți înregistra pe pagina de start, să creeați un cont gratuit și să începeți. În cele din urmă jocurile gratuite vă oferă numeroase funcțiuni distractive și o grămadă de caracteristici. Pașii de joc cei mai importanți le învățați în tutorialul din Garbage Garage. În cele din urmă începeți și încercați să construiți cel mai bun depozit de vechituri din lume. Demonstrați-vă talentul ca manager de vechituri în Garbage Garage!

Screenshot 4
Screenshot 5

Distracție gratuită: Jocuri Upjers

Din 2006 dezvoltă Upjers GmbH din Bamberg, așa numitele jocuri browser. Sunt jocuri online colorate, care se pot juca fără descărcare și fără instalare. Portofoliul Upjers cuprinde momentan aproximativ 30 de jocuri gratis. Genurile se întind de la jocuri cu dezmembrări până la simulări economice.

Forum - garbagegarage