Jocuri browser » Garbage Garage – Distracție cu jocuri browser ✔

Garbage Garage – Experiența cu depozit de vechituri

Jocuri de browser gratuite pe upjers.com

Garbage Garage – Distracția în joc browser

Garbage Garage oferă o grozavă distracție în joc browser. În jocul colorat cu depozit de vechituri demontați diferite vehicule, vindeți piesele la cele mai bune prețuri și obțineți astfel banii din joc, Gdolari. Cu cât aveți mai mulți bani cu atât mai frumos vă puteți decora depozitul. Demonstrați că se ascunde un adevărat manager de fier vechi în voi!


Garbage Garage

Descoperiți jocurile browser

Descoperiți lumea gratuită a jocurilor browser. Garbage Garage oferă multe posibilități. Experimentați jocul distractiv cu fier vechi.

Distracție cu joc browser pentru toți

Garbage Garage impresionează la fel jucători tineri și bătrâni. Jocul diversificat cu vechituri oferă distracție în joc browser pentru toți.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Doamnă atractiv în Garbage Garage

Caracteristicile jocurilor browser

În jocul browser cu depozit de vechituri Garbage Garage vă stau la dispoziție numeroase caracteristici de jocuri browser. Descoperiți posibilitățile decorative grozave ale depozitului de vechituri. Împodobiți zona cu articole deosebite, creați locuri de parcare suplimentare pentru mașini și folosiți zonele de joc. Garbage Garage oferă o varietate mare de elemente de joc browser distractive. Trăiți jocul cu depozit de vechituri în browser!

Jucați jocuri browser gratuite

Nu cunoașteți încă jocurile browser? Atunci jucați acum gratuit! De tot ce aveți nevoie este un calculator cu conexiune la internet și o adresă de e-mail validă. Dacă aceste cerințe sunt îndeplinite, vă puteți înregistra pe pagina de start și să vă creați un cont gratuit pentru Garbage Garage. După asta puteți începe. În instrucțiunile de joc, așa numitul tutorial, învățați cele mai importante funcțiuni de joc. După ce parcurgeți pașii de bază cu succes, puteți începe jocul. Acolo demontați mașini, vindeți piesele pentru Gdolari pentru a dezvolta propriul depozit de vechituri.

Screenshot 4
Screenshot 5

Experimentați acum gratuit: Jocurile Upjers

Se pot juca complet gratuit. Din anul 2006 creează dezvoltatorii de jocuri din Bamberg, Upjers așa numitele jocuri browser. Acestea sunt jocuri online diversificate, care se pot juca direct în browser fără descărcare sau fără instalare și impresionează milioane de oameni.

Forum - Garbage Garage