Jocuri cu mașini online – Descoperă lumea din Garbage Garage

Garbage Garage – Depozitul tău de vechituri virtual

Jocuri de browser gratuite pe upjers.com

Garbage Garage – Jocuri cu mașini în browser

Cine vrea să experimenteze jocuri cu mașini online, atunci este la locul potrivit la jocul distractiv cu depozit de vechituri Garbage Garage. În jocul browser pătrundeți în rolul unui reciclator auto și vă dezvoltați propriul depozit de vechituri. Pentru asta vă stau la dispoziție numeroase posibilități decorative. Extindeți treptat depozitul de vechituri și experimentați întreaga distracție din jocul cu mașini online.


Garbage Garage

Garbage Garage – Caracteristici

Prin numeroasele funcțiuni și caracteristici Garbage Garage oferă tuturor fanilor de jocuri browser o distracție online deosebită.

Jocuri pentru toți

Jocurile browser impresionează oameni de toate vârstele. Printre astea aparțin și jocurile cu mașini online, care se pot juca gratuit.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Doamnă atractiv în Garbage Garage

Garbage Garage – Conținutul jocului

În Garbage Garage, jocul diversificat cu vechituri, vă dezvoltați treptat reciclarea auto. Începeți cu un depozit de vechituri mic cu dotări puține. Acolo prima oară demontați mașini mici pe rampă, ca apoi să urmeze și vehicule mai mari. Cu cât sunt mai bune vehiculele, cu atât mai mulți Gdolari puteți obține la vânzarea pieselor. Garbage Garage oferă o distracție online grozavă în jocul browser cu mașini.

Diversitatea din joc

Descoperă acum diversitatea impresionantă a jocurilor cu mașini online. În Garbage Garage cu deosebita distracție în joc online cu mașini, vă gestionați propriul depozit de vechituri, pe care o extindeți de la un nivel la altul. Pe parcursul jocului veți fi conduși de Ludolfi. Cei mai renumiți deținători de vechituri ai Germaniei, vă explică cele mai importante funcțiuni de joc. Experimentați cu Manni, Uwe și Peter Ludolf lumea fascinantă a jocurilor cu mașini online și jucați acum gratuit. De tot ce aveți nevoie este un calculator cu conexiune la internet și o adresă de e-mail validă. Și deja puteți începe în jocul browser nemaipomenit.

Screenshot 4
Screenshot 5

Experiență de joc gratuită: Jocurile Upjers

Din 2006 oferă jocuri browser dezvoltatorii și editorii de la Upjers. Jocurile online colorate se pot juca fără descărcare și fără instalare în browser. Există un număr impresionant de genuri, de la jocuri cu mașini online până la simulări distractive.

Forum - Garbage Garage