Distracție în jocuri tuning » Garbage Garage

Garbage Garage – Distracția în jocuri tuning

Jocuri de browser gratuite pe upjers.com

Garbage Garage – Experiența în jocuri tuning

Este distractiv, este diversificat și conține o mulțime de vechituri. Este vorba despre jocul browser Garbage Garage, distracția deosebită din jocul browser cu tuning. În Garbage Garage vă dezvoltați propriul depozit de vechituri. Demontați mașini și vindeți piesele din garaj. Cu cât obțineți mai mulți Gdolari, cu atât mai impresionant vă puteți extinde depozitul.


Garbage Garage

Cult cu depozit de vechituri

Acest joc browser cu tuning este cult. Descoperiți Garbage Garage, experiența de joc browser diversificată și fascinantă.

Ideea jocurilor browser cu tuning

Garbage Garage impresionează prin ideea de joc cu tuning. În joc faceți comerț cu piese auto și rezolvați sarcini variate.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Doamnă atractiv în Garbage Garage

Caracteristicile

În jocul cu dezmembrări Garbage Garage vă așteaptă caracteristici cu tuning diversificate. Astfel dezmembrați pe rampă diverse mașini. Începeți cu mașini mici, care vă sunt livrate și urcați treptat la mașini medii și în continuare în sus. Deoarece cu cât sunt mai bune mașinile livrate, cu atât puteți primi mai mulți Gdolari pentru piesele obținute.

Garbage Garage jucați gratis

Ca joc browser din categoria jocuri tuning, Garbage Garage se poate juca complet gratuit. De tot ce are nevoie jucătorul este un calculator cu conexiune la internet și o adresă de e-mail validă. Dacă aceste cerințe sunt îndeplinite, poate începe distracția. Pe parcursul jocului vă conduc frații Uwe, Manni și Peter Ludolf, care au o reciclare auto în Dernbach și au obținut deja statutul de culți datorită numeroaselor apariții de televiziune. Descoperiți experiența cu jocuri tuning și începeți acum gratuit cu depozitul de vechituri virtual.

Screenshot 4
Screenshot 5

Gratis: Jocuri Upjers

Din 2006 dezvoltatorii de jocuri din Bamberg, Upjers creează jocuri browser. Jocurile online diversificate se pot juca complet gratuit. Genul de jocuri se întinde de la simulări cu grădină, jocuri de acțiune cu roluri și jocuri zoo, până la oferte cu jocuri tuning.

Forum - Garbage Garage