Jocul variat cu dezmembrări - Garbage Garage de la Upjers

Garbage Garage – distracție cu joc auto

Jocuri de browser gratuite pe upjers.com

Garbage Garage – Jocul variat cu dezmembrări

În jocul variat cu dezmembrări, Garbage Garage vă construiți propriul depozit de vechituri. Demontați diferite mașini, vindeți piesele la cele mai bune prețuri și puteți lega prietenii virtuale cu ceilalți jucători, pentru a vă ajuta reciproc și să împărțiți câștigurile. Descoperiți posibilitățile diversificate în jocul browser Garbage Garage.


Garbage Garage

Garbage Garage – Jocul cult

Sunt cunoscuți în TV: Renumiții frați Ludolf cu depozit de fiare vechi, vă explică cele mai importante funcțiuni din jocul cu dezmembrări Garbage Garage.

Experiența de joc

Acest concept de joc este o unică caracteristică de vânzare. Deoarece în Garbage Garage vă gestionați propria afacere auto.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Doamnă atractiv în Garbage Garage

Un depozit de vechituri în browser

Garbage Garage vă oferă distracție în browser prin jocul cu dezmembrări. Experimentați un joc browser deosebit, împreună cu frații Ludolf. Astfel specialiștii de vechituri cunoscuți din televiziune vă conduc pe parcursul jocului. Vă explică cele mai importante funcțiuni și vă prezintă diferite zone de joc. Experimentați acest joc browser unicat, negociați la piesele auto și dezvoltți-vă depozitul.

Distracție gratuită cu joc auto

Începeți cu o mașină mică, care este primul vehicul livrat la depozitul vostru. În jocul cu dezmembrări Garbage Garage începeți în condiții minore. Scopul este să dezvoltați pas cu pas depozitul. Pentru asta aveți nevoie de Gdolari, banii din joc și o bună cantitate de energie. Astfel vor fi livrate la câteva minute, mașini la depozitul vostru, de unde îl puneți pe un loc de parcare iar apoi pe rampă. Pe rampă începe dezmembrarea pe diferite piese. Pentru acesta aveți nevoie de energie. Piesele obținute le puteți vinde apoi la garaj la cel mai bun preț posibil.

Screenshot 4
Screenshot 5

Jucați gratuit: Jocurile Upjers

În câțiva ani jocurile browser au devenit un fenomen de masă. Milioane de oameni din lumea întreagă joacă jocurile online gratuite. Din 2006 dezvoltatorii de jocuri de la Upjers, produc jocuri browser. Printre astea aparține și jocul cu dezmembrări Garbage Garage.

Forum - Garbage Garage