Distracția grozavă în jocul cu mașini Garbage Garage

Garbage Garage – Dezmembrați mașini în browser

Jocuri de browser gratuite pe upjers.com

Garbage Garage – Distracție grozavă în jocuri cu mașini

Acest joc browser va fi prezentat de cei mai renumiți deținători de vechituri ai Germaniei. Deoarece în jocul online Game Garbage Garage, Uwe, Peter și Manni Ludolf vă prezintă toate funcțiunile de joc. Vedetele renumite de televiziune vă conduc pe parcursul jocului și vă oferă numeroase sfaturi și informații despre jocul browser. Experiențele grozave în jocul auto sunt garantate.


Garbage Garage

La depozitul de vechituri

În jocul browser diversificat Garbage Garage experimentați o setare de joc deosebită. Astfel vă construiți propriul depozit de vechituri.

Jocuri cu mașini grozave

Vă așteaptă caracteristici grozave în jocul browser Garbage Garage. Aici vă puteți construi propriul depozit de vechituri.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Doamnă atractiv în joc

Garbage Garage – Povestea

În jocul browser Garbage Garage vă așteaptă nu numai un scenariu grozav de jocuri cu mașini, ci vi decideți întreaga poveste. Voi decideți cum construiți și dezvoltați depozitul vostru de vechituri. Pe rampă dezmembrați diferite vehicule. Piesele le vindeți din garaj. Cu Gdolarii obținuți puteți cumpăra articole sau alte vehicule, pe care de asemenea le demontați.

Experimentați jocuri grozave cu mașini

Descoperiți distracția grozavă în jocul cu mașini Garbage Garage și creați acum contul de joc gratuit. De tot ce aveți nevoie este un calculator cu conexiune la internet și o adresă de e-mail validă. Dacă aceste cerințe sunt îndeplinite, vă puteți înregistra pe pagina de start cu un nume de autentificare și o parolă, vă creați propriul cont și puteți începe. În instrucțiunile de joc din Garbage Garage, Ludolfii vă explică cele mai importante funcțiuni de joc. Așa învățați printre altele, cum să dezmembrați mașini și cum să vindeți la cel mai bun preț-Gdolari piesele obținute în jocul cu vechituri.

Screenshot 4
Screenshot 5

Se pot juca gratuit: Jocuri Upjers

Din 2006 dezvoltă și publică Upjers GmbH & Co. KG jocuri browser gratuite. Aproximativ 30 de jocuri diverse are în portofoliu firma din franconia de sus, ca de exemplu jocuri cu mașini grozave ca Garbage Garage, dar și jocuri cu animale ca My Free Zoo.

Forum - garbagegarage