Jocuri cu mașini gratis - Garbage Garage

Garbage Garage – Distracție în browser cu depozit de vechituri

Jocuri de browser gratuite pe upjers.com

Garbage Garage – Trăirea cu jocuri auto

În jocul cu vechituri Garbage Garage vă construiți propria reciclare auto. Demontați mașini de diferite mărimi, care sunt livrate pe curtea voastră. Piesele, ca caroseria, jenți și frâne le vindeți în garajul vostru. Aveți posibilitatea să obțineți cel mai bun preț. Garbage Garage vă dă posibilitatea să savurați jocuri cu mașini.


Garbage Garage

Jucați gratis jocuri cu mașini

Jocul browser Garbage Garage oferă utilizatorilor posibilitatea să joace jocuri cu mașini gratuite și să testeze diferite caracteristici de joc.

Distracție în joc pentru toți

Sunt o adevărată distracție pentru tineri și bătrâni. Jocuri browser ca Garbage Garage permit unui public mare să experimenteze jocuri cu mașini.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Doamnă atractiv în Garbage Garage

Garbage Garage – Povestea

Garbage Garage oferă o setare deosebită. Pe o zonă cu dezmembrări relativ aridă, demontați primele mașini. Vindeți piesele și primiți pentru astea Gdolari. Cu cât obțineți mai mulți Gdolari cu atât mai multe posibilități decorative vă stau la dispoziție. Așa puteți să decorați Garbage Garage cu diferite articole, ca hamacuri, cutii poștale și flamingo. Experimentați distracția gratuită cu jocuri auto!

Lumea fascinantă cu vechituri

Garbage Garage oferă locul ideal să experimentați jocuri cu mașini gratis. În cele din urmă jocul browser se poate juca complet gratuit. De tot ce aveți nevoie este un calculator cu conexiune la internet și o adresă de e-mail validă. După ce aceste cerințe sunt îndeplinite vă puteți înregistra pe pagina de start și să creați un cont gratuit. În tutorial, Ludolfii cei mai cunoscuți reciclatori auto ai Germaniei, vă prezintă cele mai importante funcțiuni de joc. Astfel vă însoțesc pe întregul joc vedetele de televiziune. Pătrundeți în lumea fascinantă a acestui joc browser deosebit.

Screenshot 4
Screenshot 5

Descoperiți gratuit: Jocurile Upjers

Descoperiți gratuit jocurile Upjers. Din 2006 dezvoltatorii de jocuri din Bamberg, Upjers produc jocuri browser. Jocurile online colorate se pot juca fără descărcare și fără instalare direct în browser și au numeroase genuri, printre care se pot juca jocuri cu mașini gratis.

Forum - Garbage Garage